Gasztro: teszta dios (kép)

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 183 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

teszta dios

Hozzávalók :

darált dió
porcukor,
1 csomag metélt tészta
só,
zsír vagy olaj



Elkészítés:

A tésztát forró sós, vízben kb. 15 perc alatt kifőzzük. (Cseppentsünk kis olajat is a vízbe)
Ha a tészta kész, egy lábosban kis zsírt melegítünk, ráborítjuk a leszűrt tésztát, és öszekeverjük.

Tálaláskor a tejére jön a darált dió és porcukor. Tehetjük rá külön, vagy előre összekeverve is.
Gazdagíthatjuk kis baracklekvárral, vagy dekorációul is szolgáló gyümölcs darabkákkal.

Látta 809 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

read more https://spotterdayinfraero.com/...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

information https://www. safetytoto.com "Its my ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

information https://acepowerball.com/ ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

good contents https://baccaratfriend.com/ I ...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...

Andy yyyyy írta 1 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:

토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu