Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hv.: 1 fej lilahagyma, 30 dkg sonka, 30 dkg gomba, kb. 15 dkg sűrített paradicsom, só, bors, pici cukor, oregano, kakukkfű, bazsalikom, olívaolaj, 1 cs. makaróni, reszelt sajt
A hagymát apróra vágjuk és pici olívaolajon megpároljuk. Ezután rárakjuk az apró kockákra vagy csíkokra vágott sonkát, kicsit lepirítjuk. Utána jöhet rá a meghámozott és feldarabolt gomba. Sózzuk, borsozzuk és megvárjuk míg levet ereszt a gomba. Fedő alatt addig pároljuk, míg a gomba megpuhul. Ráöntjük a paradicsomkonzervet, szórunk bele pici cukrot és bőségesen a fűszereket.(A kakukkfűből nem kell sok!)
Forralás után elzárhatjuk.
A kifőtt makarónival és reszelt sajttal tálaljuk.
Összekeverhetjük az összes szószt a tésztával, egy nagy tálban, majd a tetejére bőven reszelt sajtot szórva kis időre betolhatjuk a sütőbe, hogy ráolvadjon - nagyon guszta!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!