Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A piskótához:
5 db tojás
10 dkg olvasztott vaj
5 evőkanál liszt
5 evőkanál cukor
fél csomag sütőpor
A tojásokat ketté választjuk,a sárgájába beletesszük a cukrot és az olvasztott vajat majd habverővel kikeverjük.
A sütőporral elkevert lisztet hozzá adjuk és végül a tojások habbá vert fehérjét.
Kb 10 perc alatt megsütjük..
A krémhez :
20 dkg puha vaj
15 dkg cukor
2 evőkanál kakaó por
2 dl tejszín
A vajat kicsit megolvasztom majd hozzá adom a cukrot és a kakaó port végül egy evőkanál tejszínt.
Ezt kézi habverővel kikeverem.
Utána a maradék tejszínt habosítom és a krémhez keverem.
Csillagcsöves habzsákba töltöm a krémet és azzal díszítem is egyben a piskótát.
Lehet tejszínhabot és csokireszeléket is rá tenni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!