Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kövér tyúk,
1 kg marhahús,
7 répa,
4 fehérrépa,
2 közepes zeller,
3 fej hagyma,
2 pohár rizs,
1 nagy csokor petrezselyemzöld aprítva,
3 tojássárgája,
2 pohár tejföl,
só,
bors
Elkészítése: A tyúkot és a marhahúst a zöldséggel együtt 5 liter vízben, sóval és
borssal ízesítve addig fızzük, amíg jól megpuhul. A levet leszűrjük, beletesszük a rizst, két fej apróra vágott hagymát, és lassú tőzön tovább fızzük. Amikor puhára főtt, levesszük a tűzről.
A tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, és folytonos keverés mellett hozzáadjuk a leveshez. Majd hozzáadjuk petrezselyemzöldet. Végül a tyúkot és a marhahúst darabokra vágva visszatesszük a levesbe.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GOMBÓC - Csokis
LEVES - Borjuragu
GOMBÓC -Epres túró
FŐÉTEL - Füstölt sajtos lepény -Sajtszószos pulyka- vagy csirkemell zöldségekkel