Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8 kemény tojás,
2-2 dl majonéz,
1 dl tejföl,
10 dkg borsó,
10 deka apró kockára vagy csíkra vágott főtt sárgarépa,
2 dl víz,
1 húsleveskocka,
8 szelet sonka,
1 pár főtt virsli, vagy 15-20 deka kockázott parizer
Elkészítés: 4 tojás sárgáját a majonézzel, és tejföllel
kikeverjük. 4 tojás fehérjét apró kockára vágjuk. A zöldborsót , az aprított virslit (parizert), sárgarépát is hozzáadjuk.
Gazdagítható aprított zöld és piros húsú paprikával, főtt morzsolt kukoricával, friss, durvátra aprított petrezselyemmel.
A vízbe beletesszük a leveskockát, és 1 csomag étkezési zselatinnal összefőzzük, mikor kihűlt belekeverjük az előbbi masszába.
Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, majd belefektetünk 4 szelet sonkát. Erre öntjük a massza felét, majd erre helyezzük egymás mellé a maradék főtt tojásokat. A maradék masszát ráöntjük, majd befedjük sonkával. Néhány óra múlva kiborítjuk a formából és lehet szeletelni.
|
|
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
read more https://spotterdayinfraero.com/...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://www. safetytoto.com "Its my ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
먹튀검증 https://infogram. com/untitled-chart-...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
click here https://astrolabetv. com Hey There. I found your ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://brothertoto. com I appreciate this article...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
information https://acepowerball.com/ ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
get more info https://www. russelltribunalonpalestine.org/...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
good contents https://baccaratfriend.com/ I ...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
website https://meoghyugo. com/ Such a very useful...
Andy yyyyy írta 4 hete a(z) MELYIK KONYHA?? fórumtémában:
토동산 https://totositedongsan. com/ You have a real ability...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
VENDÉGVÁRÓ - Sajtkrémes sonkatekercs
VENDÉGVÁRÓ - Juhtúros sonkatekercs
VENDÉGVÁRÓ - Töltött zsömle szendvics
FŐZELÉK - Brokkoli