Gasztro: SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN

MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!!

...de nyugaton már több éve alkalmazzák. A MI orvosaink pedig???
?....jaj, jaj.

Küldjétek el a lehető legtöbb címre!

Dr. Tullio Simoncini szerepelt AZ ECHO tévében .. Prof. Dávid
Tamás műsorában

Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább
kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet
megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill.
tisztítókúrákon keresztül.

Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet Dr. Tullio
Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel. Évente
tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben.

A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt,
Hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely
forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia
Tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a
rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos
évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a
Daganatokat. Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig
fehérek voltak.
Feltette magának a kérdést, egyáltalán MI a rák
(ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a
mibenlétéről)? És mik AZ áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok
Belseje?

Hosszas kutatómunka alapján arra
következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a
rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye
Szerint, ha az ember ellenálló képessége megrendül, vagyis az
immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az
ott egyébként is jelenlévő gombák.

Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta
természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a
Mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a
Prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül,
infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a
Daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a
hasüreget.

- A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a
hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs -
állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz
Milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió,
Amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt
Cikluson át). Ezzel szemben-tudjuk jól- a kemoterápiának nagyon brutális mellékhatásai vannak.

Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál
szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet.

Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos
szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt
százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet
méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén
a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt
A pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz,
gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett
terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése.

Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukóz
oldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is
kiváló eredményeket, gyógyulást ért el.

A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést
Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.

Címkék: ellen gomba gyógyít lúg orvos rÁk sav étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu