Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés: Az
apróra vágott hagymát és a szétnyomott fokhagymát 1 kanál étolajon
megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst. Némi víz hozzáadásával puhára
pároljuk fedő alatt. Mikor megpuhult, belekeverjük a paradicsompürét és a
fűszereket, a lisztet és a zöldségeket és kb. 2 dl vizet. Addig főzzük
alacsony lángon, amíg be nem sűrűsödik a mártás.
A tésztát kiolvasztás után vékonyra nyújtjuk. Egy nagyobb tállal a
pitesütőformánk átmérőjétől kb. három centivel nagyobb, két darab
tésztakorongot szaggatunk. Az egyiket a kevés olajjal kikent forma
aljába tesszük, ebbe kerül a mártás, majd a másik lappal betakarjuk, és a
széleit összenyomkodjuk. Megkenjük a tetejét a tojás sárgájával,
megszurkáljuk villával, és nem túl forró sütőben aranybarnára sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PIZZA - Reform
PIZZA - Sonkás-tükörtojásos
PIZZA - Szalámis- tarjás
PALACSINTA - Meggyes