Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Narancslikőr
Hozzávalók:
4db narancs, fél citrom, 40dkg cukor, 1 dl víz, 0,5l vodka
Elkészítés:
A narancsokat és a citromot alaposan megmossuk, majd vékonyan késsel, hámozóval meghámozzuk. A gyümölcsökről leszedjük a fehér héját, és felkarikázzuk. A cukorból és a vízből szirupot főzünk. Egy szélesszájú üvegbe beletesszük a gyümölcs külső héját és húsát, rá a vodkát és a cukorszirupot. Állni hagyjuk lefedve 10-12 napig. Néha megmozgatjuk.
Lehet tovább érlelni, de ennyi idő után le is szűrhetjük, fogyasztható.
cibo.blogol.hu felhasználásával
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
KÁVÉ - Calypso
ITAL - Vanilialikőr - EGYSZERŰ!
ITAL - Kávélikőr
ITAL - Körtés- mazsolás pezsgő