Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
(4 személyre:)
2 nagy padlizsán
só
30 dkg sajt
1 csokor friss bazsalikom
1 nagy paradicsompüré
pici őrölt fehér bors
pici oregánó
olívaolaj
reszelt parmezán (vagy más aromás sajt)
Elkészítés
A padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk, hosszában kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk. Besózzuk és félretesszük lecsöpögni. Közben felszeleteljük vékonyan a mozarellát is. A bazsalikomot megmossuk, a leveleket lecsipkedjük, felaprítjuk.
A paradicsompüréhez hozzákeverjük az oreganot, bazsalikomot és sózzuk, borsozzuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és megsütjük a megtörölgetett padlizsánokat. Egy jénai tálat vékonyan kikenünk olajjal, kibéleljük padlizsánnal. Megkenjük a paradicsomos szósszal, sajtszeleteket rétegezünk rá, majd megint padlizsán következik és így tovább. A tetejét megszórjuk parmezánnal és kevés olajat csorgatunk rá.
Előmelegített sütőben fedő nélkül kis-közepes lángon kb. fél órát sütjük, amíg a teteje megpirul.
Próbáld ki az élményt! Fesd ki kedvenc gipszfigurád úgy ahogyan |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
PIZZA - Reform
PIZZA - Sonkás-tükörtojásos
PIZZA - Szalámis- tarjás
PALACSINTA - Meggyes