Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kefires epres koszorú (Kefirtorta másként)
1 nagy doboz (450gr) frissföl
2 kis db.(175 gr) kefir
1 dl tejszín (felverés nélkül)
Kb.15 dkg porcukor (ízlés szerint), 1 vaníliás cukor
1 csomag (125 gr.) zselatin
40 dkg eper (vagy más friss gyümi)
A zselatint a tejszínben megmelegítem, majd a gyümölcs kivételével
mindent hozzávalót jól összekeverek. Beleforgatom a gyümölcsöt, lehet egészben,
darabokban is, és formába öntöm. (Nekem Tupperes formám van). Minimum 3-4 órát
hűtsük a hűtőben! Üdítő, finom nyári édesség.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ÉDESÉG - Eperflip
SÜTI - Keksztekercs
TORTA - Krumpli-csoki
PALACSINTA - Epres-túrós torta