Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg vaj, 15 - 15 dkg darált dió, vágott hámozott mandula,
napraforgó mag, 2 cs vaníliás cukor, 2 ek. feketekávé,
a sziruphoz: 25 dkg cukor, 2,5 dl víz.
Elkészítés:
A vajban nagyon picit megpirítjuk a diót, mandulát, napraforgó magot, ráöntjük a kávét, hozzákeverjük a vaníliás cukrot. Lapos serpenyőbe tesszük. Elkészítjük a szirupot, és a masszára öntjük.
Másnap - vagy amikor már megdermedt- szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TORTA - Mákos-mandulás
SÜTI - Keksztekercs
LEVES - Diós szárnyaskrém
TORTA - Krumpli-csoki