Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
|
|
Hozzávalók személyenként: 20-30 dkg pulyka- vagy csirkemell filé 1 édes zöldpaprka kis olaj valamilyen grill típusú fűszerkeverék 2 evőkanál méz 2-3 evőkanál szójaszósz 1/2 evőkanál szezámmag (elhagyható) 1/2 evőkanál lenmag (elhagyható) |
A pulyka- ill. csirkemell filét és a zöldpaprikát csíkokra vágjuk, ha a grillfűszerben nincs só, akkor megsózzuk. Kevés olajban sütjük, grillfűszerrel megszórva, amíg a hús megpirul. Én a paprikát kicsit később szoktam beledobni, hogy ropogós maradjon. Ha a hús már piros, ráöntjük a szójaszószt, a mézet és esetleg egy kis vizet, ha szükséges. Még egy kicsit sütjük, amíg a méz megolvad és a szósz kicsit besűrűsödik. Krumplipürével a legfinomabb, de csak úgy kenyérrel is pompás vacsora.
a www.nandu.hu receptje |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
EGYTÁL -Szalonnás krumpli
FŐÉTEL - Töltött hagyma -
FŐÉTEL - Baconba tekert sült csirkemáj hagymás currys krumplipürével
FŐÉTEL - Almás-sajtos csirke