Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Rakott krumpli:
6 közepes nagyságú krumpli
6 db. tojás
1 szál füstölt kolbász
5 dkg vaj
1 kanál liszt
kb. 2,5 dl tej
2 dl tejföl
só, bors, szerecsendió
A krumplit és a tojást héjában megfőzöm.
A kolbászt felkarikázom.
Egy jénait kikenek vajjal, vagy házizsírral, belekarikázom a fele
krumplit. Sózom, borsozom. Rá a kolbászkarikákat, arra a tejfölt, rá a
felszeletelt tojást. Befedem a maradék krumplival, ezt is sózom, borsozom, 1
tojást erre is rászelek.
Végül a vajból, lisztből, tejből (só, fűszerek) besamell mártást
csinálok, és az egészet leöntöm.
200 fokon 20-25 percig sütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
EGYTÁL - Hercegnő krumpli
SÜTI - Keksztekercs
LEVES - Borjuragu
VILÁGKONYHA - Giros tál - TÖRÖK