Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Juhtúrós sztrapacska
Hozzávalók – négy személyre:
A krumplit hámozd meg és reszeld le. Picit sózd meg, üsd bele a tojást, tedd bele a vajat, és annyi liszttel, amennyit felvesz.
Gyorsan keverd ki a tésztát, hogy ne barnuljon meg túlságosan, és a
nokedlihez hasonlóan szaggasd lobogó, forró vízbe. Néhány perc múlva,
ha feljött a kifőtt nokedli a víz tetejére, szűrd le, és öblítés nélkül a
közben felkockázott, pirított szalonna zsírjába szedd, egy jénaiba,
vagy lábosba.
Szórd meg juhtúróval, keverd össze, és tálaláskor a megsült szalonnát szórd a tetejére.
Ha vendéget vársz, különleges köret marhapörkölt, vagy filézett halból készült harcsapaprikás mellé.
Lila hagymás paradicsom-salátával, friss káposzta-salátával, vegyes vitaminsalátával tálald.
Ha éhes a vendég, vagy a család, én engedélyezek mellé egy szelet
házilag készület, friss kenyeret, de a vacsora ilyenkor jobb, ha
elmarad!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FŐZELÉK - Brokkoli
FELTÉT - Orly gombafejek
PUNCS 1.
FELTÉT - Brokkoli sörtésztában