Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Több verzióban készíthető. A felhasznált zöldségektől és ízlésünktől függően a tésztát megkenhetjük hagyományos paradicsomos alapmártással, vagy fokhagymás tejfölös, illetve joghurtos változattal is. Érdemes több féle színű zöldfélét választani, mert így gusztusosabb.
1.
Tejfölös fokhagymás alap, piros kaliforniai paprika csíkok, vékonyan szeletelt gomba, párolt zöldbab (lehetőleg a zöld hüvelyű változat) reszelt sajt (jó, aromás sajttal az igazi, vagy füstölt sajttal)
2. Joghurtos- zöldfűszeres alap, párolt brokkoli és sárgarépa, morzsolt főtt kukorica, sajt
3. Paradicsomos alap, gombaszeletek, párolt karfiol és zöldborsó, sajt
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!