Gasztro: Pizza_hagymas (kép)

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Pizza_hagymas

A tésztára egyenletesen kenj pizzaszószt, pakold meg vékonyan felkarikázott lilahagymával, és szépen elrendezett, vékony sajtszeletkékkel.
Gazdagítható olajbogyóval, és hajszálvékony szalonna szeletkékkel is.

(saját recept)

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Hagymás pizza 1. (bazsalikomos)

A mártást a tésztára terítjük, 30 dkg vékony karikára vágott vöröshagymát, egy kevés olajban üvegesre párolunk, sóval, kevés őrölt feketeborssal, és-lehetőleg frissbazsalikommal ízesítjük. A hagymát a tésztára terítjük, 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben pirosra sütjük.

Hagymás pizza 2. (rozmaringos)

A mártást a tésztára terítjük, 30 dkg vékony karikára vágott vöröshagymát egy kevés olajban üvegesre párolunk, sóval, kevés őrölt feketeborssal, zúzott fokhagymával és lehetőleg friss- rozmaringgal ízesítjük. A hagymát a tésztára terítjük, 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk, és sütőben pirosra sütjük.


Hagymás pizza

Hozzávalók: 2 kerek pizzához: 1 adag pizza tészta, 1 kg hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 810 olajos ringli, 10 dkg fekete olívabogyó, 5-6 ek. olaj, 1 ek. vaj, vagy margarin, a nyújtáshoz liszt, 1 mk. oreganó (szurokfű).
Előkészítése: A pizza tésztát bedagasztjuk, kelni hagyjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát áttörjük. A ringlit és az olívabogyót lecsepegtetjük. A sütő tepsit kikenjük olajjal. A sütőt előmelegítjük 200 C fokra (gázsütő: 3. fokozat).

Elkészítése: A vajon üvegesre pároljuk a hagymát, kissé megsózzuk, borsozzuk. A tésztát lisztezett deszkán, lazán átgyúrjuk, és 2 db 22-24 cm átmérőjű korongra kinyújtjukhúzogatjuk, a tepsibe fektetjük, a széleket 2 cm-re felmagasítjuk. Villával megszurkáljuk, megkenjük olajjal, megrakjuk a hagymával, tetejükre rendezzük a ringliket és az olajbogyókat. Megszórjuk az oreganóval, meglocsoljuk a maradék olajjal, és a forró sütőben 25-30 percig sütjük.

Klemi - Klement András receptjei

Látta 842 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu