Gasztro: FELTÉT - Cukkini fasírt

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

.
Hozzávalók 4 személyre:
Eredeti
70-75 dkg cukkini
2 egész tojás
2 gerezd fokhagyma
1 fej kisebb hagyma
1 evőkanál tejföl
zsemlemorzsa

őrölt bors
petrezselyemzöld (lehet szárított is)
Paleolit módosítás: zsemlemorzsa helyett finom szemű zabpelyhet, zabdarát vagy zablisztet használunk.

Eredeti recept:
A zsenge cukkinit megmossuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, megsózzuk, 10 percig állni hagyjuk. Kinyomkodjuk a levét (akár több menetben is, alaposan), hozzákeverjük a felvert tojásokat, a zúzott fokhagymát, a tejfölt, az apróra szeletelt vöröshagymát, petrezselyemzöldet és annyi zsemlemorzsát, hogy lágy, de formálható masszát kapjunk. Sóval, borssal ízesítjük. Diónyi gombócokat formálunk belőle, ellapítjuk, zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban kisütjük.


Paleósra módosított: zsemlemorzsa helyett finomra pelyhesített zabpelyhet, zabdarát vagy zablisztet használunk. Én olajsütés helyett kiolajozott muffin formát használtam és sütőben sütöttem.

Ha valaki még vegánra is szeretné módosítani, akkor tojás helyett őrölt lenmag és víz keverékét lehet használni, a tejfölt pedig szójatejföllel pótoljuk vagy egyszerűen csak kihagyjuk.

 

 

 

 

 

a recept a nandu.hu - ról származik

Címkék: cukkimi ebéd fasírt feltét főz gasztro gasztronómia konyha lovas Éva lovaseva vagdalt étel íz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu