Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre: 4 lazacszelet vagy egy nagyobbacska lazacfilé (bőrös is lehet) 3 evőkanál olivaolaj 3 ek citromlé 3 ek szójaszósz 1 zacskó (maréknyi) fenyőmag |
Előveszünk egy akkora tepsit, amekkorába a hal épp belefér. Beleöntjük az olajat, a citromlevet és a szójaszószt. Nagyobb mennyiségű halhoz többet, a lényeg az 1:1:1 arány. A lazacot fél óráig pácoljuk a lében, egyszer-kétszer megfordítva, hogy mindkét oldalát átjárja a pác. Ezután forró (kb. 220-230 fokos) sütőben pontosan 18 percig sütjük (nem tovább, ettől lesz omlós). A halat tálalóedényre fektetjük. A maradék páclevet egy serpenyőbe öntjük és kissé megpirítjuk benne a fenyőmagot. A magokat a maradék páclével együtt a lazac tetejére terítjük.
a nandu.hu receptje |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!