Gasztro: Sűríthetünk máshogy is!

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 182 fő
  • Képek - 269 db
  • Videók - 153 db
  • Blogbejegyzések - 550 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 10 db

Üdvözlettel,

Gasztronomia vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Magyar ételeink többsége -valószínűleg gazdaságossági szempontokat figyelembe véve, no meg gondolom a kiadósság végett is - sajnos szeret mindenféle ételbe lisztet diktálni habarás, rántás formájában. Pedig van más út is, lehet, kicsit talán több alapanyagot kíván, de annyival egészségesebb is!

 

 

network.hu

Majdnem minden ételt be lehet sűríteni saját alapanyagainak egy részével, ha azt leturmixolva rakjuk vissza a lábosba. A lencselevesbe például több lencsét főzve, majd annak kb felét leturmixolva, a krémleveseket krumplival sűrítve, és így tovább. Csupán fantáziánk szabhat határt fincsi lisztmentes alkotásainknak!

 

 

A gyerekek is így könnybben rávehetjük olyan ételek fogyasztására, amelyeket általában nehezebben fogadnak el állagul miatt. Unokahugom például szabályosan öklendezik kicsi korától kezdve a zöldborsótól, ezért a főzelék egy részét is le szoktuk turmixolni. Ez meghagyja számára a lehetőséget, hogy - mintha dönthetne arról, megeszi-e a borsót vagy sem - félretologathassa a borsószemeket, miközben észrevétlenül veszi magához a leturmixolt zöldborsót, és vele azokat az anyagokat, amikre kicsi szervezetének még szüksége van.

 

Szóval, anyukák, ne adjátok fel, és jó étvágyat mindnekinek!

Címkék: főzés gasztronómia habarás recept receptek rántás ötletek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu