Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gasztronomia közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gasztronomia vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
50 dkg burgonya
3 db sárgarépa
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 teáskanál ételízesítő (sómentes)
1-2 evőkanál olivaolaj (extra szűz)
só (himalája)
bors
1. tisztítsuk meg a zöldségeket és kockázzuk fel (nem szükséges nagyon apróra, mixelni fogjuk)
2. az olivaolajon pároljuk meg a vöröshagymát (csipet sóval könnyebben kiengedi a levét és ízét)
3. adjuk hozzá a többi zöldséget, ízesítsük (ételízesítő, bors), majd öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje
4. fedő alatt főzzük, amíg a burgonya megpuhul, majd botmixerrel krémesítsük
5. ha szükséges öntsünk még hozzá vizet és főzzük össze
Praktikák:
- tálalható reszelt sajttal, sajtos pirítóssal és akár tökmagolajjal
- ne főzzük túl a zöldségeket a magasabb vitamintartalom megőrzése érdekében
www.receptmuves.blogspot.com
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!